Home

Contact

Over mij

Resultaten

Continu verbeteren

Arbeidsflexibiteit

Media berichten

Gastspreker

Werkgevers

Continu verbeteren

 

Laurent Neve 

 

Een manager met vele jaren ervaring in een productieomgeving van voedingsmiddelen, die zijn sporen heeft verdiend t.a.v. veranderingsmanagement en World Class Manufacturing in grote organisaties. Een people manager met een grote drang naar resultaten.

 

 

People-manager

Dit blijkt uit de manier van managen. Ik betrek verantwoordelijken bij veranderingen en durf verantwoording en bevoegdheden te delegeren. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de mens en wat de persoon beweegt. Daarnaast ben ik duidelijk in normen en waarden en de kreet "afspraak is afspraak" staat hoog in vaandel. Wanneer u mij inhuurt, zal ik via coaching ervoor zorgdragen dat de veranderingen die worden geïmplementeerd volledig gedragen worden door de eigen organisatie.

 

Resultaatgericht

Ik ben een manager die altijd gaat voor de afgesproken resultaten. In mijn carrière komt duidelijk naar voren, dat ik mijn doelstellingen meestal haal ondanks tegenslagen. Dit maak ik mogelijk door motivatie, werken in teamverband, openstaan voor ideeën, structuur aanbrengen en meerdere wegen te bewandelen wanneer er obstakels zijn.

 

Continu verbeteren

Continu verbeteren is steeds belangrijker geworden in mijn werkzaamheden. Het is een manier van denken en werken. Wanneer er een afwijking is in QCDE zal er een reactie moeten volgen om de afwijking weg te nemen, daarnaast moet deze verandering geborgd zijn zodat de afwijking niet terugkomt. Het is belangrijk om eigenaren te benoemen en te betrekken bij het oplossen van afwijkingen of verbeteringen. Deze 'way of working' heb ik mij eigen gemaakt. 

 

Outsourcen bedrijfsactiviteiten

Ik heb twee sluitingen gemanaged in een productieomgeving waarbij het outsourcen van volume, afbouwen van vast personeel en inzetten van flexwerkers, voorraden managen en binnen productiebudget blijven belangrijke resultaten waren.